Eveniment-Social

Centrele SMURD din Iasi, criticate de Arafat

Publicat: 09 feb. 2011
1

Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, s-a aratat nemultumit de functionarea centrelor SMURD din judet. Arafat a cerut autoritatilor judetene sa rezolve situatia centrelor, pentru ca echipajele SMURD din Iasi sa nu se mai desfiinteze. Prefectul Dragomir Tomaseschi a precizat ca in perioada urmatoare ii va convoca pe toti primarii din judet la o sedinta pentru a analiza situatia centrelor SMURD. „Judetul Iasi a fost dat ca exemplu negativ. In loc sa se deschida alte centre, se inchid toate. Proiectul ar trebui continuat, insa primarii din judet nu vor pentru ca nu au bani. In tara sunt 36 judete care au centre SMURD si care functioneaza. In tot acest timp, la Iasi centrele se inchid. Trebuie sa gasim o solutie sa evitam acest lucru. O sa-i chem pe primarii din judet la o noua discutie sa clarificam si acest aspect”, a spus prefectul Dragomir Tomaseschi.

Comentarii
  • ….superman…. acest sirian cum ii spui tu, prin aceste unitati SMURD, este singurul caruia ii mai pasa de viata romanilor.Se vede ca nu ai fost niciodata la un pas de moarte, dar nu spune hop pana nu…..

  • Am ajuns ca Romania sa fie condusa de arabi fff tare bvvvvvvvvvv guvern de kkt.De ce nu a facut el SMURD in Siria? de bun ce era sau de bogat?Cata medicina stie domnul?cat a practicat? Mai ales in URGENTE?
    Tare as vrea sa il vad intr-un ATI din Romania unde nu ai nici macar un antibiotic de urgente nu mai spun de unul care costa 190 lei ………Ai Familie?
    Sa iti dea Dumnezeu sau Alah ceea ce meriti atat tie cat si familiei tale desi altii nu sunt vinovati dar tuuuuuuuuu meriti cu varf si indesat sa suferi asa cum sufera cei pe care i-ai lasat fara o bucata de paine.Cara-te la tine in siria sau acolo aia te linseaza?

  • @vasilescu
    Ba baiatule, tu esti mai mult decat prost…zis si prost facut gramada…cand acest DOMN practica medicina de nivel ATI (apropos, tu stii ce inseamna ATI?), tu bateai cu lingurita in geam si strigai „uite mama trece SMURD-u`”, asa ca sictir…si inca ceva, acest DOMN pe langa faptul ca este CEL MAI MARE ROMAN, este PALESTINIAN, mai dobitocule.

Adauga un comentariu