Curiozitati

Cercetarile continua pe proprietatea lui Gheorghe Dinca. Ce au descoperit anchetatorii in casa

Publicat: 05 aug. 2019

Cazul Caracal. Anchetatorii revin azi pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, pentru a continua investigatia.

Inca nu exista dovezi clare care sa arate ca si Luiza Melencu a fost la un moment dat acolo. In cazul ei, anchetatorii au pana acum doar declaratia suspectului, care a recunoscut ambele crime.

Ziua de duminica a inceput cu o pista falsa. O femeie a anuntat ca in apropiere de campul pe care anchetatorii au cautat telefonul Luizei Melencu sunt niste haine care ar putea fi ale fetei.

Imbracamintea a fost ridicata imediat, dar din primele informatii reiese ca nu este cea pe care o purta adolescenta in momentul disparitiei, in aprilie.

Criminalistii au revenit duminica si pe proprietatea lui Gheorghe Dinca in incercarea de a gasi dovezi care sa arate ca si Luiza Melencu a fost in casa ororilor. Surse din ancheta sustin ca au preluat un aparat foto si fire de par. Probele stranse duminica de anchetatori, deloc putine au luat drumul spre Bucuresti.

Duminica au fost gasite alte trei probe biologice, care urmeaza sa fie analizate. Pana acum s-a stabilit doar ca dintii si fragmentele osoase descoperite in butoiul cu cenusa din curtea lui Gheorghe Dinca, apartin Alexandrei.

Procurorii DIICOT – Structura centrala, impreuna cu politistii specializati din cadrul Politiei Romane delegati, au continuat activitatile de cercetare in dosarul cauzei, intre care si cele de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, in urma carora au fost identificate si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmeaza a fi procesate. Activitatile de cercetare si cautare in locuinta, in dependintele, in autoturismul si in autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmand a fi continuate si in cursul zilelor urmatoare, in mod neintrerupt, in prezenta inculpatului si a avocatului sau. Mentionam ca activitatile de cercetare si cautare care nu presupun prezenta inculpatului sunt inca in desfasurare”, se precizeaza intr-un comunicat DIICOT

“Noi am vizat fixarea Luizei in casa inculpatului. Urmarim orice pista”, sustin cei de la DIICOT.

La ultima audiere, Dinca a dat informatii noi si a povestit in amanunt ce a facut cu fetele si cum au sfarsit amandoua. Totusi, individul nu a putut spune cu exactitate cum a scapat de trupul Luizei. Pentru ca sustine ca a aruncat cadavrul intr-o apa, anchetatorii vor sa verifice toate baltile, de la Caracal pana la Dunare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit