Magazin

Cere anularea mariajului dupa 19 ani de casnicie – Vezi ce a descoperit

Publicat: 26 nov. 2012
1

Un barbat din Belgia urmeaza un tratament psihiatric si cere anularea mariajului, dupa ce a facut o descoperire incredibila despre femeia care ii fusese sotie timp de 19 ani.

Jan s-a casatorit cu Monica in anul 1993. El a facut mari eforturi s-o aduca in Belgia din tara ei, Indonezia, pentru ca autoritatile belgiene aveau dubii privind identitatea si actele ei.

Totul a decurs normal timp de 19 ani. Barbatul avea deja doi copii si au decis sa nu mai faca altii, insa o schimbare in comportamentul sotiei l-a facut sa afle detalii socante despre ea, scrie The Telegraph.

Monica incepuse sa stea mult timp in cluburi, sa se vada cu alti barbati si astfel au inceput sa circule zvonuri ciudate: ca ea este, de fapt, barbat.

Un prieten, dar si unul dintre fiii lui Jan l-au anuntat acest lucru. Ingrozit, barbatul si-a luat la intrebari sotia, care a recunoscut cu seninatate: s-a nascut barbat, dar si-a facut operatie de schimbare de sex, prin urmare este femeie, asa ca nu avea sens sa-i mai spuna despre trecutul ei.

Jan cere acum anularea mariajului si urmeaza un tratament psihiatric, pentru a-si reveni din soc. “Am fost inselat. Intreaga mea lume s-a naruit in seara aceea”.

Barbatul spune ca Monica nu avea trasaturi masculine si chiar folosea tampoane o data pe luna, ca sa-l convinga ca avea menstruatie.

Deocamdata autoritatile belgiene refuza extradarea Monicai in Indonezia, insa mariajul ar putea fi in curand anulat.

Sursa: Telegraph

Adauga un comentariu