Eveniment-Social

Ceremonia OFICIALA a deschiderii noului an academic la Universitatea Tehnica din Iasi

Publicat: 27 sept. 2019
1

Luni, 30 septembrie 2019, de la ora 10:00, va avea loc ceremonia festiva de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea Tehnica (TUIASI) "Gheorghe Asachi", în Aula Magna "Carmen Sylva", din Corpul A, Copou. Rectorul universitatii, prof. univ. dr. ing. Dan Cascaval, este amfitrionul manifestarii.

Vezi si: TUIASI se pregateste de deschiderea unui nou an universitar

In acest context, de precizat ca institutia a avut o admitere de succes, programele de studii ale Politehnicii iesene fiind din ce in ce mai cautate.

Vezi si: Primarul Mihai Chirica, prezent la deschiderea anului universitar de la TUIASI, a atacat Guvernul si Senatul Romaniei – VIDEO

"Am înregistrat o depasire cu circa 50 la suta a numarului de locuri alocate studiilor universitare de licenta si masterat. De asemenea, locurile la doctorat au fost ocupate în totalitate, existând si aici o depasire de circa 15 la suta. Trebuie sa subliniez faptul ca locurile scoase la concurs în toamna le-au inclus si pe cele alocate suplimentar de Ministerul Educatiei Nationale (MEN)", a precizat prof. univ. dr. ing. Dan Cascaval, rector.

Pe de alta parte, tot luni, de la ora 18:00, în Campusul "Tudor Vladimirescu", în curtea interioara a caminelor T9-T10-T11, este programat concertul sustinut de Gasca Chitara Grozavesti, fiind primul an în care studentii politehnisti sunt întâmpinati cu un concert în campus pentru a marca deschiderea anului universitar.

Adauga un comentariu