Eveniment-Social

Ceremonie de absolvire UMF Iași Promoția 2021. Peste 1.500 de absolvenți vor rosti Jurământul lui Hipocrate – LIVE VIDEO

Publicat: 21 sept. 2021
fațada UMF Iași
După încă un an marcat de pandemie, cei 1582 de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași – Promoția 2021 vor rosti Jurământul lui Hipocrate, în cadrul unei ceremonii speciale

După încă un an marcat de pandemie, cei 1582 de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași – Promoția 2021 vor rosti Jurământul lui Hipocrate, în cadrul unei ceremonii speciale.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul întregii zile de 21 septembrie, pe Esplanada UMF Iași.

Programul Ceremoniei UMF Iași

Evenimentul are două părți: cursurile festive ale facultăților, în intervalul 9.00 -17.00, iar de la ora 18.00 este programată Ceremonia de Absolvire în cadrul căreia rectorul Universității. Vor fi prezenți decanii Facultăților de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie și Bioinginerie Medicală.

Un moment mult așteptat este premierea șefilor de promoție a celor patru facultăți din cadrul UMF Iași. Urmează speech-urile motivaționale susținute de invitații speciali. Finalul este rezervat, ca de fiecare dată, unui moment solemn așteptat, încă din anul I, de toți studenții UMF Iași: rostirea Jurământul lui Hipocrate.

 

Comentarii
  • „Jur sa respect indicatiile BigPharma, chiar de-ar fi sa moara milioane de oameni. Important e sa nu iesi din rand, sa te supui ordinelor de sus si sa-ti iasa si tie ceva”.”

  • Jurământul lui pește prăjit,abia așteaptă să ajungă doctori și încep să ceară peșcheșul!!!!!țară frumoasă,păcat că ești locuită de secături și parveniți!!!

  • Poate unii vor fi demni de ””mana lui Dumnezeu”” pe pământ, însă alții, dacă ajung medici și cadre medicale la Socola Iași….. e dezastru. Citiți pe ” vremea noua” ce spune sora primarului de la Pogana, cel care s-a sinucis.!

Adauga un comentariu