National

Cererile uimitoare facute de romani Parlamentului: descoperirea originii omului, descifrarea Codului lui Da Vinci

Publicat: 13 mart. 2013
1

Parlmentarilor romani li se solicita sa descopere originea omului, sa instaureze noua ordine mondiala si sa creeze Statele Unite ale Europei. Sunt doar cateva dintre petitiile si cererile trimise de catre cetateni senatorilor si deputatilor, transmite Romania TV. Mai mult, romanii cer trecerea la moneda euro imediat, intrarea in Schengen, dar si interzicerea jocurilor de noroc.

Un cetatean spune ca a scris in repetate randuri Parlamentului cu privire la descifrarea Codului lui Da Vinci si a istoriei umanitatii. Acum acesta solicita clonarea unui elefant african cu materialul genetic al unui dinozaur, rezultatul scontat fiind aflarea originii omului.

Acelasi cetatean cere Parlamentului instaurarea unei noi ordini mondiale, el auto-proclamandu-se purtatorul de cuvant al puterii supreme mondiale. O scrisoare in acest sens a fost trimisa si catre Traian Basescu, liderii UE, NATO si G8.

„Tin sa precizez faptul ca nu am primit raspuns de la niciuna dintre partile nominalizate, ceea ce ma face sa inteleg faptul ca si-au insusit Ordinul Puterii Supreme Mondiale. Mesajul transmis mie se refera la infiitarea Statelor Unite ale Europei”, spune acesta, in petitia trimisa deputatilor.

Preocuparile romanilor sunt insa diverse. Un cetatean vrea ca Parlamentul sa aiba… firma la intrare.

„Aceasta este Institutia oficiala, centrala, legiferatoare si care poate decide, sau, cel putin, influenta, calitatea oficiala a civilizatiei din Romania? Aceasta este institutia! Atunci aceasta institutie este bine, in avantaj, sa aiba profesionisti institutionalizati, cu firma oficiala la intrare”, se arata in petitie.

Unii romani mai cer si trecerea cat mai grabnic la moneda euro, pentru ca leul este o moneda inferioara.

Cetatenii mai sunt preocupati si de intrarea in Spatiul Schengen, dar si interzicerea jocurilor de noroc pentru ca nu sunt prevazute in Constitutie. Alte solicitari vizeaza si demisia senatorilor, pentru a se forma un adevarat parlament unicameral.
Adauga un comentariu