Eveniment-Social

CET a taiat apa calda la Politia Comunitara

Publicat: 18 iul. 2011

Oficialii Centralei Electrice de Termoficare (CET) Iasi sustin ca nu mai furnizeaza apa calda la Politia Locala. Asta si dupa ce reporterii BUNA ZIUA IASI au sesizat in mai multe randuri ca sefii institutiei au fost pasuiti, chiar daca au de achitat peste 35 de mii de lei pentru caldura consumata. Conform reprezentantilor termocentralei, ieri, Politia Locala a fost notificata din nou pentru a se prezenta la discutiile privind intocmirea unui grafic de esalonari pentru restituirea acestei sume. „Odata cu incheierea sezonului de incalzire, am decis sa nu mai furnizam apa calda catre respectiva institutie din cauza debitelor restante. Au fost notificati in mai multe randuri, inclusiv astazi (ieri – n.r.), printr-o noua adresa, pentru a veni sa negocieze plata acelor datorii. Reluarea furnizarii agentului termic la respectiva institutie se va face doar dupa achitarea sumelor restante”, a declarat Neculai Parasc, purtatorul de cuvant al CET Iasi SA.
Conform ultimelor facturi afisate de oficialii termocentralei, Politia Locala a acumulat un debit de 35.157 de lei, precum si 1.008 lei sub forma de penalitati. Ultima factura achitata de institutia condusa de Alexandru Hordila dateaza de la sfarsitul lunii ianuarie. Acesta nu a raspuns ieri la telefon, desi a fost contactat in mai multe randuri de reporterii BUNA ZIUA IASI.
Nu este primul gest de toleranta de care au dat dovada sefii termocentralei in raport cu institutiile sau organizatiile patronate direct sau indirect de primarul Gheorghe Nichita. Astfel, organizatia locala a PSD Iasi a primit caldura chiar daca, la un moment dat, avea datorii vechi de aproape doi ani. Si asta in conditiile in care CET Iasi SA este tot mai aproape de faliment din cauza datoriilor de zeci de milioane de euro pe care le inregistreaza la furnizori, la bugetul de stat si la banci.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu