National

Ceva plutește în aer și nu e de bine. Cine vrea destrămarea miliției?

Publicat: 21 sept. 2020

Babele s-au gândit să înceapă rubrica de azi și să vă spună câte ceva de prin lumea miliției. Bre, de o vreme nu mai este liniște pe la rutieră și, din câte se pare, pe la alte structuri. Dgeau, Deneau și ce o mai fi au dat buzna peste gabori. Totuși, care e joaca și la cine se vrea să se ajungă? Este greu de spus cine e cu adevărat vizat. Nu că n-ar ști babele, dar nu vor să strice un scenariu ca de film. Prin județele vecine, odată cu pandemia, au început să mai cadă capete de gabori. Se spune că ordinele vin de sus să se facă puțină forfotă prin județe ca să treacă mai neobservate unele chestiuni mai de interes.

Nu știm dacă o fi chiar așa, dar cert este că, după ce se termină cu rutiera, scandalul se mută, dar nu pleacă din Ipejeu. Data viitoare va începe să pută chiar din sediul din Copou. A mai fost o tentativă acolo, lucrurile s-au calmat, dar acum vor începe iar. Printre gabori umblă o vorbă care spune că sunt vreo doi care au niște interese și niște dorințe arzătoare de promovare. Ar face cam orice să ajungă mai sus, chiar dacă și acum au joburi frumușele. Dar vorbim la momentul potrivit despre toate astea pe larg. Până una alta, nu uitați! Scandalul se mută în Copou!

 

 

Comentarii
  • Dar mai bine s ar muta la municiupiu nu judet
    Caci sefu pututosilor de la sectia Tatarasi a fost avansat sef la municiupiu pe principiul PUTUROSUL CEL MAI MARE ce sta cu dosarele in sertar este avansat

  • E singura institutie care se opune si contesta drepturile angajatilor.Nici in lumea a treia nu se intampla asta. Si mai au pretentii la calitatea oamenilor si rezultate. Penibil!

Adauga un comentariu