National

CExN al PSD se reuneste din nou, miercuri, la ora 17:00

Publicat: 20 nov. 2018
1

Conducerea PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, incepand cu ora 17.00, intr-o noua sedinta de Comitet Executiv National.

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

La sedinta a luat parte si premierul Viorica Dancila.

Social-democratii au votat in unanimitate ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, potrivit unor surse din partid.

Deputatul PSD de Arges Mircea Gheorghe Draghici ar fi fost votat, tot in unanimitate, pentru functia de ministru al transporturilor. Mircea Draghici este trezorerierul PSD.

Vezi si: Dovada de antisemitism? Klaus Iohannis l-a refuzat, fara motiv, pe Ilan Laufer!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale.

Luni, CEx al PSD a decis remanierea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, dar seful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din functie.

Ilan Laufer a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara la sediul PSD, ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a il numi la Ministerul Dezvoltarii este un act antisemit, anuntand ca va face plangere impotriva acestuia la CNCD.

Adauga un comentariu