National

Cezar Ouatu explica motivul pentru care a spus englezilor ca a crescut in Italia: ‘”Ei au taiat foarte multe la montaj’

Publicat: 24 sept. 2018

Cezar Ouatu a incercat sa explice ce s-a intamplat la X Factor Marea Britanie, dupa ce multa lume i-a reprosat ca, pe scena show-ului, a afirmat ca a crescut in Italia, considerand astfel ca solistului ii e rusine ca e roman.

"Ei au taiat foarte multe la montaj. Din interviurile alea s-ar fi inteles ca sunt super roman, nu roman! Sunt roman 100%. Sunt foarte mandru ca sunt roman. Imi place Simon Cowell, imi doresc sa mai lucrez cu el. Imi pare bine ca am reusit sa stabilesc un contact cu ei. Am fost lesinat. Lesinat la propriu. Sala in picioare, oameni care nu ma stiu. Pentru mine a fost WOW.

Vezi si: Cezar Ouatu, nascut in Romania, crescut in Italia, dupa cum declara, a impresionat juratii X Factor UK – VIDEO

O piesa nisata, din repertoriul clasic. Este purul adevar. Acolo totul era focalizat pe cariera artistica. Am spus datele semnificiative: m-am nascut in Romania, am crescut in Italia. Acolo am terminat Conservatorul. Daca eram italian, eram la Rai Uno", a declarat contratenorul.

"Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea! Am povestit multe despre mine si Romania, dar ei au ales un moment foarte scurt. Am ingrijit batrani in Italia, am facut de toate acolo. Cunosc conditia diasporei. Imi iubesc tara, dar nu m-am dus acolo drept caz social, caz social, ci ca artist, reprezentandu-ma pe mine si muzica mea", a explicat Cezar Ouatuloading...

Comentarii
Adauga un comentariu