Actualitate

Cezar Ouatu, nascut in Romania, crescut in Italia, dupa cum declara, a impresionat juratii X Factor UK – VIDEO

Publicat: 23 sept. 2018

Contratenorul Cezar Ouatu a reusit sa treaca de auditiile concursului de televiziune X Factor UK, interpretarea sa ridicandu-i in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, si ridicandu-i in picioare pe spectatorii prezenti in sala, care l-au ovationat.

”Esti foarte chipes. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozava. Ai reusit sa ne impresionezi. Trebuie sa spun «da»“, i-a transmis Simon Cowell, celebru pentru exigenta sa.

”Ce poti face tu cu vocea, pentru mine e imposibil de inteles. A fost incredibil! E un raspuns foarte usor – «da»“, a declarat si cantaretul si compozitorul Louis Tomlinson.

”A fost absolut minunat. Esti campionul lumii“, l-a complimentat starul Robbie Williams, in timp ce sotia sa, actrita Ayda Williams, i-a marturisit lui Cezar Ouatu ca a facut-o sa planga – „Mi-ai adus lacrimi in ochi. Bravo! E un mare «da»“.

”Inca plang cand revad filmarea. Va multumesc tuturor! In timpul auditiilor, mintea si sufletul mi-au fost tot timpul acolo si m-am gandit cat de mandru ar fi tatal meu“, a marturisit Cezar Ouatu. 

Ceea ce a fost mai putin placut de auzit, pentru publicul roman, a fost modul in care s-a prezentat Ouatu juriului – ”sunt nascut in Romania, dar am crescut in Italia”… Cumva sa fi fost rusinat daca s-ar fi nascut si-ar fi si crescut in Romania? Sau cresterea lui Ouatu a inceput dupa 18 ani, dupa ce a absolvit in Ploiesti Scoala de Arte Carmen Sylva?loading...

Adauga un comentariu