National

Cezar Preda: Ne-am atins obiectivul la CCR

Publicat: 24 iul. 2012

Cezar Preda a declarat marti ca PDL si-a atins obiectivul deoarece CCR a decis ca modificarea regulilor referendumului prin OUG nu este permisa, iar ,,domnii din USL” trebuie sa ,,isi ia adio” de la eventualele ordonante pe care le-ar fi putut emite.

,,Este o zi agitata pentru ca PDL a incurcat multe din socotelile pucistilor privind referendumul. In primul rand, as vrea sa discutam despre decizia CCR, care este prezentata de uselisti ca o mare victorie a democratiei din Romania tocmai ei cei care au calcat-o in picioare in ultimele saptamani. Punctul de vedere al PDL il cunoasteti si il cunosc toti oamenii din tara, niciodata nu am comentat deciziile CCR”, a spus el.

Legea prin care Guvernul stabileste intervalul de desfasurare a referendumurilor nationale e neconstitutionala, a decis marti in unanimitate CCR. CCR a admis astfel sesizarea de neconstitutionalitate a celor de la PDL. CCR a respins pe de alta parte sesizarile privind prelungirea orei de vot, dar si privind hotararea Parlamentului prin care forul decide calea de urmat daca referendumul e declarat invalid.

Sursa: realitatea.netloading...

Comentarii
  • Care scop, lasilor ?
    Orele de votare sunt *-23, asa cum a propus USL.Despre validarea sau invalidarea referendumului sa vedem cum va invalida CCR votul DA a milioane de romani pentru demiterea lui Basescu fata de boicotul pdl de a nu veni la vot, incat Basescu sa n-aiba nici un vot NU, sau un numar nesemnificativ in favoare ramanerii si recunoasterii ca presedinte in continuare. Nu mi-am imaginat atata lasitate, atata viclenie din partea lui Basescu, mi-e rusine ca a fost presedintele Romaniei opt ani. Se vede clar ca lupta cu disperare sa scape de puscarie si sa-si mentina privilegiile . De fapt, la felul in care sfideaza vointa poporului acest individ nici nu merita ca poporul roman sa-l tina ca pe un parazit ordinar cu fel de fel de privilegii pe care le au fostii presedinti pe merit pentru ca au respectat poporul . Totusi, CCR ar trebui sa se pronunte pentru demiterea lui Basescu avand in vedere ca ea insasi a impus prag electoral, desi nu trebuia, si trebuie sa tina cont si de actiunile penale ale lui Basescu si a pdl-istilor de a boicota referendumul indemnand fatis populatia sa nu mearga la vot. Daca CCR nu se va pronunta pe vointa majoritara a poporului, desigur, Basescu va fi iar suspendat, iar CCR va trebui sa dea o solutie pentru rezolvarea vointei evidente a poporului. Sper ca CCR cu 9 oameni numiti politic , cu majoritate basista, sa nu se considere mai presus de milioane de romani care vor sa scape de hoarda basista criminala si lasa si sa dea o solutie desteapta pentru a debloca tara si eliminandu-l pe spurcatul de Basescu care nu se da dus tinandu-se cu dintii de presedintie.N-am mai vazut asa ceva, cata lasitate, cate lipsa de demnitate, mi-e mila de taratura asta de Basescu. Vai de capul lui de nenorocit ! Mai speram ca Europa sa-si dea seama ca Romania a fost condusa de un nebun, evident. Sigur se vor cruci de actiunile basiste indreptate impotriva democratiei. Foarte bine, asa vor vedea ca au jignit poporul roman ascultand numai pe tradatorii basisti.

Adauga un comentariu