National

Cezar Preda: Ponta si Antonescu, aproape de finalul carierei politice. PSD sa-si caute lider credibil

Publicat: 31 aug. 2012
Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, astazi, ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt foarte aproape de a-si incheia cariera politica, apreciind ca PSD trebuie sa-si caute un lider si ca dupa alegerile parlamentare, indiferent de rezultat, Ponta nu va mai fi premier, scrie Mediafax.
Preda a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca PSD trebuie sa-si caute un lider credibil, iar mutarea Congresului PES de la Bucuresti la Bruxelles este semnalul cel mai clar ca este nevoie de aceasta schimbare la varful partidului.
„Congresul PES este momentul in care PSD trebuie sa-si caute alt lider. Congresul PES care trebuia sa fie la Bucuresti si care va fi la Bruxelles este evenimentul care anunta PSD ca trebuie sa-si caute un lider credibil” , a declarat Preda.
El a sustinut ca dupa alegerile parlamentare Victor Ponta nu va mai fi premier, indiferent cine va castiga.
„Victor Ponta nu va mai fi premierul Romaniei dupa parlamentare, indiferent care va fi rezultatul. Daca noi vom reusi sa facem o majoritate cu alt partid e logic ca nu va mai fi, daca USL va castiga oricum nu-l va mai pune premier. Iata cum actiunea comandata de Voiculescu, de suspendare a presedintelui, incheie foarte rapid carierele celor doi, Antonescu si Ponta, care se credeau pe cai mari” , a spus Preda.
In ceea ce priveste PNL, el a preciat ca de saptamana viitoare vor incepe „framantarile” in acest partid.
„Antonescu a aratat intr-o luna si jumatate exact ce poate sa faca si romanii sunt convinsi ca Antonescu nu poate sa le fie presedinte. In PNL de saptamana viitoare vor incepe framantarile. Iar Ponta, dupa plagiatul reconoscut si pana la urma foarte bine fixat in perceptia Uniunii Europene, isi incheie scurta cariera de lider al PSD”, a adaugat Cezar Preda.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu