Actualitate

CFR Calatori, anuntul momentului! Ce se intampla cu circulatia trenurilor

Publicat: 19 nov. 2018
1

CFR Calatori a instituit Comandamentul de iarna, ca urmare a avertizarii Cod galben de ninsori in marea majoritate a regiunilor tarii, informeaza compania printr-un comunicat. 

Reprezentantii societatii precizeaza ca in prezent nu sunt trenuri anulate sau blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de siguranta. Pentru preintampinarea unor eventuale perturbari in circulatia feroviara, CFR Calatori a luat deja o serie de masuri, precum asigurarea locomotivelor Diesel de rezerva si pregatirea materialului rulant pentru circulatie in conditii de iarna, suplimentarea echipelor de interventie si asigurarea personalului necesar pentru deszapezirea unitatilor proprii (revizii, depouri, etc) in zonele afectate si pregatirea suplimentara a garniturilor si verificarea acestora inainte de plecarea la drum. 

Citeste si: Probleme din cauza ninsorii la Aeroportul Iasi. Mai multe zboruri au avut intarzieri

De asemenea, in functie de evolutia conditiilor meteo ce au implicatii asupra functionalitatii materialului rulant, pot sa apara modificari in programul de circulatie a trenurilor de pasageri. 

Adauga un comentariu