Sport

CFR Cluj a fost amendată de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Sevilla. Câți bani trebuie să plătească gruparea din Gruia

Publicat: 03 apr. 2020

CFR Cluj a fost sancționată de UEFA pentru că fanii ardeleni au aprins torțe la meciul din Gruia cu Sevilla, din 16-imile Europa League.
Ardelenii vor trebui să plătească 3.500 de euro din cauza fanilor care nu au respectat regulile impuse la partidele din cupele europene.

CFR Cluj, amendată de UEFA. Dan Petrescu a scăpat de sancțiune

Singura veste bună este că Dan Petrescu a scăpat de sancțiune, după ieșirea nervoasă avută în Andaluzia. Tehnicianul campioanei a făcut o criză după ce arbitrul a anulat golul lui Păun, care o putea trimite pe CFR Cluj în optimile competiției.

„Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept și calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut așa ceva!

Nu se oprește meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat! Băieții ratează prima, cine ne dă nouă această victorie înapoi, Sevilla ajunge aici în fiecare an, noi când mai suntem aici… Un club ca Sevilla nu are nevoie de acest cadou. Bine că nu am pierdut, că nu știu ce se mai zicea. Păun făcuse meciul vieții, dăduse golul carierei și Burcă, am pierdut și calificarea, și un jucător important,” au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu după acel meci.
Adauga un comentariu