Fotbal intern

CFR-ul nu concepe decat victoria cu Tg. Mures

Publicat: 29 feb. 2012

Antrenorul echipei CFR 1907 Cluj, portughezul Jorge Costa, speră într-un meci bun în partida de vineri cu FCM Targu Mureş, din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal, astfel încat echipa sa să caştige toate cele trei puncte puse în joc.

Jorge Costa a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că victoria e importantă şi pentru a se menţine aproape de primul loc din clasament. ”Sper să facem un joc bun cu Targu Mureş şi să luăm toate cele trei puncte. Pentru noi este important să nu pierdem contactul cu primele locuri”.

El a adăugat că în retur va apela la Kapetanos şi Rui Pedro, care vor compensa plecările lui Renan şi Weldon.

”Am pierdut doi jucători importanţi, însă alţi doi jucători care au parcurs o perioadă mai proastă în tur sunt apţi şi pot suplini absenţele lui Renan şi Weldon, a spus Costa, adăugand că şi Maftei şi-a revenit şi va putea să evolueze în retur. Pentru mine este important să facem o echipă competitivă cu jucătorii pe care îi avem în acest moment”.

CFR Cluj va întalni, vineri, de la ora 20,30, pe teren propriu, echipa FCM Targu Mureş, în etapa a 19-a a Ligii 1 la fotbal.loading...

Adauga un comentariu