Magazin

Charm Studio deschide un STUDIO FREEMIUM – Ce inseamna asta?

Publicat: 23 iun. 2022

La nici un an de când bulevardele principale ale Bucureștiului au fost împânzite de steaguri publicitare cu Bianca Drăgușanu, imaginea celui mai bun studio de videochat din România, Charm Studio inaugurează o nouă locație. Reclama virală cu îndemnul „Schimbă-ți jobul” se pare că a avut succesul scontat, căci începutul anului marchează o nouă etapă pentru brandul Charm, prin deschiderea primul său studio mulți-site. De acum încolo doamnele și domnișoarele care își doreau o colaborare cu site-uri de streaming freemium pot apela cu încredere la cel mai bine cotat studio.

Premium și Freemium într-un singur loc 

Cunoscut drept studioul modelelor de top, Charm Studio își extinde parteneriatele cu platformele de streaming pentru adulți, din categoria freemium. Dacă până astăzi studioul de videochat reprezentat de Bianca Drăgușanu și-a adjudecat numeroase premii internaționale pentru performanțele înregistrate pe cea mai mare platformă de videochat premium din lume, acum a venit momentul unei noi provocări.

Care este diferența dintre Premium și Freemium? 

Toată lumea a auzit despre videochat, însă când vine vorba despre termeni specifici, cum ar fi premium sau freemium, lucrurile nu sunt foarte clare pentru cei care nu au avut nicio tangență cu acest domeniu. Care este de fapt diferența dintre cele videochatul premium și cel freemium?

Ambele categorii sunt extrem de profitabile, diferența constă însă în felul în care modelele interacționează cu utilizatorii platformei de streaming. În cazul site-urilor premium modelele sunt plătite pentru fiecare minut petrecut într-o sesiune virtuală privată cu un singur membru plătitor, întreagă interacțiune fiind confidențială. Nuditatea în afara sesiunii private este interzisă, astfel că această categorie este cunoscută și sub denumirea de videochat glamour. Tot aici se încadrează și categoria de videochat Non-Adult, care se adresează modelelor cu cunoștințe solide de limbi străine și o vastă cultură generală, nuditatea fiind exclusă.

Fidelizarea membrilor este cheia încasărilor de top în acest caz, fapt posibil datorită intimității oferite de caracterul privat al platformei.

Pe de altă parte, platformele freemium mizează pe capacitatea modelului de a capta atenția unui număr cât mai mare de membri care participă la comun, la colectarea unei sume virtuale. La finalul turei de muncă aceasta sumă se transformă în încasări reale. Spre deosebire de categoria premium, toți utilizatorii freemium prezenți în camera modelului pot fi spectatori, indiferent dacă participă la atingerea targetului sau nu. Această categorie se potrivește mai bine unui model dezinvolt, capabil să intrețină o conversație cu mai multe persoane. Gradul de nuditate este mai ridicat în cazul videochatului freemium, in lipsa opțiunii de sesiuni private.

Indiferent de stilul de videochat ales, toate drumurile către statutul și încasările unui model de top, duc de acum către Charm Studio.
Adauga un comentariu