Dulciuri

Chec cu ciocolata

Publicat: 19 feb. 2014

Ingrediente:

4 oua
200 g zahar
250 g faina
100 ml ulei
100 ml lapte
100 g ciocolata cu menta
un varf de lingurita de scortisoara
1/2 pachet praf de copt
sirop de menta

Mod de preparare:

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma deschisa la culoare. Adaugam faina si praful de copt. Turnam ciocolata topita pe bain marie si lasata putin la racit, uleiul si laptele,si mixam bine.
Tapetam o forma de chec cu unt  si turnam compozitia. Eu am mai pus deasupra cateva bucatele de piersica si para din compot, pe care le-am pudrat inainte cu putina faina.
O dam la cuptor, in prealabil incalzit……cam 30-40 min, in functie de cuptor. Se poate incerca cu un betisor, daca e uscat, e gata. Dupa ce sa racit, pudram cu zahar.

Chec cu ciocolata recomandat de Dia.



loading...

Adauga un comentariu