Magazin

Cheeky, sani cu cicatrice – Foto

Publicat: 27 oct. 2012

Gemenele Gabriela si Monica au pozat topless fara sa-si dea seama ca-si expun imperfectiunile.

Au renuntat la inhibitii si au pozat topless fara sa-si dea seama ca imaginile vor trada detalii care nu le avantajeaza. Gemenele Cheeky Girls au realizat de curand un pictorial sexy pentru revista britanica Zoo. Daca fotografiile retusate sunt impecabile, înregistrarile video facute în timpul sedintei foto le dezvaluie imperfectiunile sanilor pe care si i-au marit chirurgical acum 5 ani.

Ca toate vedetele care se respecta, si surorile Gabriela si Monica Irimia (30 de ani) au vrut sani mai mari, iar pentru asta au apelat la minunile chirurgiei estetice, respectiv la implantul de silicoane. In total, Gabriela a suferit patru operatii, iar Monica, doua. Prima interventie si-au facut-o în Marea Britanie.

Gabriela a avut, însa, nevoie de înca alte doua operatii, dar tot nu au iesit asa cum si-ar fi dorit. Nemultumite de rezultat, gemenele au ajuns din nou la bisturiu în anul 2007, cand s-au dat pe mainile medicilor romani. La cinci ani de la operatie, fetele de Cheeky Girls s-au lasat pozate fara sutien de fotografii unei reviste britanice. A fost prima sedinta foto dupa cea mai recenta operatie de marire a sanilor, prin care au vrut sa marcheze zece ani de cariera.

gabriela

Gabriela a suferit patru interventii chirurgicale

Din pacate pentru ele, daca în pozele din revista sanii lor arata perfect, în filmarile care surprind derularea sedintei foto se observa cu usurinta niste cicatrice destul de urate. Semnele inestetice care le-au ramas în urma interventiei chirurgicale sunt pozitionate exact sub sani.

Tags:


loading...

Adauga un comentariu