Cancan

Chef Sorin Bontea a ajuns la vârsta maturității depline. Care este data nașterii simpaticului chef

Publicat: 25 feb. 2021
Chef Sorin Bontea vârsta
Îndrăgitul chef a cucerit inimile multor români odată cu participarea la Asia Express

Chef Sorin Bontea este o prezență foarte îndrăgită pentru telespectatorii din România și multă lume se întreabă care este vârsta acestuia. Este unul dintre cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, dar și câștigătorul sezonului 3 al Asia Express 3, împreună cu Răzvan Fodor.

Sorin Bontea s-a născut în Bucureștiul comunist și a avut o copilărie tipică acelor vremuri. Zilele și le petrecea prin cartier, jucându-se cu copiii din vecini, stând la coadă pentru lapte ori carne de pui și făcând mici cumpărături. La acele momente îi plăcea să cânte la chitară și ar fi vrut să urmeze o școală în domeniu. Însă și-a pierdut curând interesul pentru muzica clasică, astfel că de la 16 ani s-a angajat ca ajutor de bucătar.

La început, a cărat marfă, a curățat cartofi dar totodată a început să fie atent la bucătari. Astfel, s-a apucat și el de gătit și a descoperit nu doar că îi plăcea foarte mult, dar era și foarte talentat. Cum în țară salariile erau mici, după Revoluție a plecat să lucreze pe vase de croazieră. Acest lucru l-a ajutat foarte mult în dezvoltarea sa în domeniu.

Chef Sorin Bontea, la vârsta maturității depline

Chef Sorin Bontea este născut la data de 2 martie 1970 și traversează cea mai frumoasă parte a vieții lui. Astfel, peste câteva zile, chef Sorin Bontea va împlini frumoasa vârstă de 51 de ani. Așadar, simpaticul chef este născut în zodia Pești. În ceea ce privește intrarea sa în televiziune, aceasta a fost o pură întâmplare.

Pe atunci lucra la un restaurant din Capitală și i s-a propus un casting care i-a schimbat viața. După ce a câștigat castingul, a debutat în anul 2012 în prima emisiune gastronomică din România, Masterchef. Patru ani mai târziu a acceptat o altă provocare, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – emisiunea „Chefi la cuţite”.

Chef Sorin Bontea are o familie frumoasă

Chef Sorin Bontea s-a căsătorit în 1994 cu femeia care i-a furat inima. Și totuși, identitatea soției lui Sorin Bontea este învăluită în mister. Cei doi s-au cunoscut în anul 1989 și s-au căsătorit cinci ani mai târziu. Au împreună doi copii – Miruna și Iulian.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a spus Sorin Bontea.

Cât despre cei doi copii ai cuplului, Miruna are 18 ani și visează să ajungă un cofetar de succes, ea fiind persoana din familie care se ocupă de deserturi. Iar Iulian, fratele mai mare, face box și e pasionat de karting.

Sorin Bontea la Asia Express

În afară de emisiunea „Chefi la cuțite” care i-a adus consacrarea, Sorin Bontea a cucerit inimile multor români odată cu participarea la Asia Express, sezonul 3. Atunci, alături de „fiul lui” Răzvan Fodor, a câștigat îndrăgita competiție. Iar acest lucru l-a convins că într-adevăr vârsta e doar un număr…

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine”, este de părere chef Sorin Bontea cu privire la vârsta sa.

Adauga un comentariu