Magazin

Chefi la cutite, sezon nou. Ce s-a intamplat a surprins echipa

Publicat: 13 mart. 2019
1

Perioada de preselectii pentru un nou sezonChefi la cutite” s-a incheiat si a strans cei mai mult candidati inscrisi in competitie pana la acest moment.
Un numar record de participanti si-au incercat norocul cu un preparat, in speranta ca vor ajunge in arena culinara a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor incepe in curand.

Cum a slabit Florin Dumitrescu 10 kg in doar o luna! A tinut o dieta criminala, dar cu care mergi la sigur
La nivelul tarii, preselectiile unui nou sezon au strans peste 5000 de inscrieri, printre care 3000 s-au inregistrat doar in Bucuresti. Echipa Chefi la cutite a pornit in cautarea celor mai talentati concurenti si in Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca.
Filmarile vor incepe in curand, iar chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu sunt nerabdatori sa revina pe platourile de filmare si sa treaca prin etapa favorita a show-ului, cea a preselectiilor pe nevazute.
Dupa sase sezoane in care s-au luptat "la cutite", cei trei maestri ai gastronomiei recunosc ca formatul Chefi la cutite surprinde si acum, mai ales prin prisma personajelor care isi fac aparitia in fata lor: "Anul acesta imi doresc sa castig cu o lady-chef!", marturiseste Catalin Scarlatescu.

Adauga un comentariu