Destinatii montane

Cheile Moeciului – FOTO

Publicat: 24 mart. 2014
Cheile Moeciului sunt un loc ideal pentru deconectarea de la viata citadina incarcata si agitata, oferind peisaje impresionante si modalitati de recreere variate. Zona se afla in vecinatatea comunei Moeciu, limita de sud-est a Depresiunii Brasovului. In scopul de a conserva frumusetea regiunii a fost creata rezervatia bio-geologica „Cheile Moeciului”.

Vezi si Cheile Borzesti – un defileu cu un aspect salbatic – GALERIE FOTO
 

Iubitorii de natura se pot delecta cu plimbari ce dezvaluie diversitatea formelor de relief existente, de la munti inalti si platouri pana la vaile raurilor ce curg agale printre peretii stancosi. Relieful a dat nastere si unor cascade inedite, care se scurg pe versanti asemeni unor fire stralucitoare. Ansamblul acestor cascade poarta numele de „La Chisatoarea”.

Vezi si Cheile Susitei, judetul Gorj
 

Complexul Cheile Moeciului este renumit in zona pentru posibilitatile de recreere si agrement pe care le ofera. Pentru o mai buna cunoastere a regiunii, se pot face drumetii in muntii Bucegi sau plimbari in Bran, Fundata, Pestera sau Cheia. Castelul Bran, Pestera Liliecilor sau Prapastiile Magurei sunt obiective turistice ce nu trebuie uitate in imprejurimile Cheilor Moeciului, scrie looms.ro.
Adauga un comentariu