Fotbal extern

Chelsea si-a mutat cartierul general la Mallorca

Publicat: 23 ian. 2012

Lotul echipei de fotbal Chelsea Londra se antrenează în această săptămană la Mallorca (Spania) pentru a ‘sparge rutina’ şi a se pregăti la temperaturi mai ridicate, profitand de o scurtă pauză în campionatul Angliei, a explicat luni antrenorul Andre Villas-Boas.

Jucătorii de la Chelsea au venit la Mallorca sambătă, imediat după încheierea partidei cu Norwich City (0-0) şi au beneficiat duminică de o zi de vacanţă pe insula spaniolă.

‘Nu este nimic nou pentru echipele engleze să schimbe mediul pentru cateva zile, în timpul iernii. Noi am optat pentru Spania şi nu pentru Orientul Mijlociu, deoarece diferenţa orară este mai puţin agresivă’, a precizat antrenorul lui Chelsea pe pagina oficială a grupării londoneze.

Stagiul de pregătire din Spania va reprezenta, totodată, o ocazie pentru noua achiziţie Gary Cahill să se acomodeze cu noii săi coechipieri, a adăugat Villas-Boas.

Duminică, Chelsea urmează să joace cu Queens Park Rangers în turul 4 al Cupei Angliei, o partidă în care căpitanul londonezilor, John Terry, se va afla în centrul atenţiei. Fundaşul englez este urmărit în justiţie pentru presupuse insulte rasiste proferate la adresa lui Anton Ferdinand, cu ocazia ultimei întalniri dintre cele două formaţii, în luna octombrie 2011.loading...

Adauga un comentariu