News Flash:

Chiftelute din orez

7 Noiembrie 2000
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente pentru 4 persoane: 100 g orez, 1/2 litru de lapte, 2 oua, sare, 20 g pesmet, 5 g sofran, ulei.
Orezul se fierbe in laptele sarat la care se adauga sofranul. Dupa ce s-a fiert nu prea tare, se ia de pe foc, se adauga un ou si se amesteca bine. Se fac chiftelute ovale, se dau prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in tigaia bine incinsa.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017103 (s)

loading...