Dragoste

Chimia sexuala le determina pe femei sa ajunga in pat

Publicat: 08 mai 2010

Barbatii se intreaba in permanenta daca femeile cred in chimia sexuala, sau ele doar au sentimente intense si inexplicabile de atractie sexuala atunci cand obiectul dorintei lor este in apropiere.
Chimia sexuala este la fel de reala la femei cum este si la barbati. Atat barbatii cat si femeile se simt de-a dreptul ametiti atunci cand sunt profund atrasi de cineva. Inima bate cu putere iar temperatura corpului se ridica.
Chimia sexuala nu este doar un sentiment nerostit intre doua persoane, inainte sa inceapa intre ele vreun fel de relatie, este de asemenea si despre compatibilitatea sexuala dintre doua persoane. Acest aspect legat de chimia sexuala este important pentru majoritatea femeilor.

Feromonii joaca un rol foarte important in chimia sexuala.
Feromonii sunt semnale de sex subconstiente, pe care corpul le elibereaza pentru a atrage membri de sex opus. Aceste molecule invizibile si inodore care zboara prin aer sunt considerate a influienta emotiile si comportamentul sexual.

Daca se accepta ca cercetarile care spun acest lucru sunt adevarate, atunci atractia sexuala si compatibilitatea pot fi explicate ca o reactie chimica intre doua persoane care creste reciproc, mai intensa decat cu oricine altcineva.

Barbatii pot face sex si fara aceasta atractie chimica sexuala, femile se pare insa ca nu pot. Pentru barbati, este vorba de eliberarea tensiunii sexuale, insa la femei apare o anumita energie sexuala intre ea si partenerul sau si astfel ajung in pat.

Daca nu este nici o chimie sexuala intre parteneri, sexul poate crea chiar un disconfort. Daca partenerii fac un efort pentru a trezi in celelalt dorinta sexuala, atunci apare si chimia sexuala iar ei isi doresc acelasi lucru. Pentru ca aceasta sa apara este nevoie ca ambii parteneri sa se gandeasca la acelasi lucru si sa isi doreasca acelasi lucru.

Comunicarea dorintelor si preferintelor sexuale partenerului poate creste chimia sexuala. Partenerii trebuie sa-si spuna unul altuia ce le place si ce nu le place pentru a-si antrena dorintele.

Femeile vad chimia sexuala ca pe un lucru necesar pentru a construi o relatie. Femeile asociaza chimia sexuala cu dragostea. Ele cred in aceasta mai mult decat barbatii. Trucul este de a sti cum sa faca barbatii sa obtina acest lucru pentru a o avea langa ei mai multe nopti.loading...

Adauga un comentariu