Stiri

Chinezii au contrafacut pana si biografia lui Steve Jobs!

Publicat: 23 aug. 2011

Pare aproape de necrezut, dar este real: biografia lui Steve Jobs, care va fi lansata oficial pe piata americana abia in 2012, se gaseste deja in RP Chineza. Tradusa si tiparita, costa vreo zece dolari si face vanzari frumusele, scrie TechChrunch.

Facatura chinezilor are ca titlu „Steve Jobs da 11 sfaturi adolescentilor” – sau cam asta ar fi traducerea aproximativa din chineza.

Daca ar fi sa luam pe rand ce produse Apple au contrafacut chinezii probabil ca nu ne-ar ajunge cerneala (virtuala, desigur). Totusi, sa vedem cateva: primele victime ale produsleor Apple au fost mai vechile generatii de iPod, iar de la aparitia iPhone-ului si iPod Touch-ului, chinezii s-a pus pe produs masiv, unele produse replicate ajungand si in Romania.

Au trecut apoi la contrafacerea sau imitarea tabletei iPad, care a capatat o serie de denumiri care mai de care mai ciudate (apad, hipad etc). Pe urma, inventivii copiatori s-au gandit ca nu este de ajuns si au falsificat un magazin intreg cu produse „epal”. Oricum, nu credem ca se vor opri la falsificarea autobiografiei lui Jobs.

Sigur, vor merge mai departe…loading...

Adauga un comentariu