Telefoane mobile

Chinezii pregatesc un smartphone de aluminiu

Publicat: 12 mai 2013
5
Huawei a invitat jurnalistii la un eveniment la Londra pe 18 iunie, in care probabil va prezenta viitoarele dispozitive cu Android, iar imaginile de pana acum demonstreaza ca al treilea producator la nivel mondial ar putea face niste smartphone-uri foarte frumoase, scrie adevarul.ro. 
Cel mai probabil, chinezii vor lansa un telefon fabricat in integralitate din aluminiu, care se va numit Huawei P6. Anuntul oficial are titlul „Beauty. Worth waiting for”. 
Despre smartphone-ul chinezilor, blogul mexican Circular, care a publicat mai multe imaginispion, a scris ca va avea un procesor quad core de 1,5 Ghz, o memorie interna de 2 GB RAM si 8 GB capacitate de stocare. De asemenea, interfata de Android va avea modificarile traditionale ale Huawei, adica interfata Emotion UI 1.6. 
Huawei a intrat in ofensiva in ultimii ani, iar anul acesta a adus si primele confirmari. In ultimul trimestru al anului trecut, Huawei s-a plasat pe pozitia a treia in clasamentul producatorilor de smartphone-uri, dupa Apple si Samsung, cu 27,2 milioane de dispozitive vandute. 
Adauga un comentariu