Local

Chioscurile abandonate, demolate de inspectorii municipalitatii – VIDEO

Publicat: 14 feb. 2013

Chioscurile metalice parasite pe domeniul public, care afecteaza imaginea orasului, sunt ridicate de angajatii din cadrul serviciului Control Urbanism. Acestia au inceput de ieri dimineata, împreuna cu lucratori din cadrul SC Servicii Publice SA, campania de demolari a chioscurilor abandonate pe strada Pacurari. „În aceasta perioada, politistii locali din cadrul serviciului Control Urbanism au demarat o noua campanie de identificare si dezafectare a chioscurilor abandonate pe domeniul public. În atentia lucratorilor institutiei noastre, sunt peste 20 de astfel de imobile care vor fi dezafectate în cel mai scurt timp”, a declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant Politia Locala Iasi. Pe parcursul anului 2012, in urma campaniilor duse de Serviciul Control Urbanism, s-au dezafectat peste 200 de constructii care nu respectau prevederile legale.



loading...

Comentarii
  • La prima vedere , pare a fi o stire banala dar care costa pe toti locuitorii orasului( platitori de taxe si impozite,). De ce Primaria nu imobliga pe cei care au fost proprietarii acestor chios***i sa le darame nu sa platim din banii nostri, mai ales ca fiecare a castigat ceva de pe urma acestui comert stradal?????

  • Domnilor de la serviciul Urbanism va rog sa va deplasati la magazinul Marathon din str.PRIMAVERII nr.11 si veti constata ca respectivul patron a incalcat avizul aprobat si a extins magazinul pe spatiul verde din fata blocului,a pus frigidere cu marfa afara,o masa unde se consuma bauturi pana la 12 noaptea,iar la reprosurile locatarilor patronul are o atitudine sfidatoare spunind ca are pile la Politia locala.

Adauga un comentariu