National

Chirieac: Oricine vine din partea PNL se duce la sacrificiu. E o senzatie de mila

Publicat: 20 apr. 2016

La PNL continua degringolada, dupa ce Marian Munteanu a anuntat, miercuri seara, ca si-a retras candidatura. Intr-o interventie TV, analistul Bogdan Chirieac afirma ca PNL are nevoie sa se regaseasca, vorbind chiar de sacrificiu din partea urmatorului candidat la Primaria Generala.

„In acest moment, din partea PNL ne putem astepta la orice. Ne putem astepta ca domnul Predoiu isi va anunta candidatura in seara aceasta si maine dimineata si-o va retrage. Nu cred ca a existat in acest partid vreo degringolada mai mare decat este acum. Chiar PNL are nevoie sa se regaseasca. Romania are nevoie de PNL, PNL are nevoie de noi toti” a declarat analistul Bogdan Chirieac intr-o interventie TV.

„In acest moment, ridicolul este cel care a acoperit acest partid. Practic, degeaba se mai prezinta la alegri. Un partid care nu a reusit sa puna un candidat la cel mai important post pentru aceste alegeri, postul de primar la Bucuresti. Pe acest partid il vedem sa desemneze un program de guvernare, sa scoata tara din criza,  sa faca infrastructura?” s-a intrebat Chirieac.

Legat de zvonurile care il va inlocui pe Marian Munteanu, Chirieac a afirmat ca „oricine va fi din PNL, acesta va fi sacrificat. E al patrulea candidat. Ne gandim la Cristian Busoi, era medic, tanar, europarlamentar, l-au schimbat, Orban a avut probleme pentru ca a vorbit cam mult, pe domnul Marian Munteanu l-au adus dintr-o data, l-au scos din penumbra si l-au pus in fata, iar cand te asezi in fata la o asemenea functie, sigur ca s-au descoperit toate din ultimii 26 de ani, si rezulta ca esti a patra roata la caruta, de fapt a cincea roata, deoarece cine-o veni in momentul acesta sa candideze la primaria PNL. Practic, partidul pleaca din start handicapat in aceste alegeri”.

Intrebat despre senzatia pe care o lasa partidul in acest moment, Chirieac este de parere ca „asi vrea sa pot sa ma enervez. Nu, e o senzatie de mila…Iti vine sa-i iei de brat ca sa-i ajuti sa treaca strada. E oribil pentru un partid, mila este finalul. Singurul partid politic autentic pe partea dreapta din Romania, partid istoric care a dat premieri, a dat presedinti, a marcat istoria Romaniei. In acest moment nu reusesc sa puna un candidat la Primaria Capitalei„.

Despre o eventuala numire a lui Catalin Predoiu, Chirieac spune ca „Daca Predoiu era pus de la inceput avea un sens… Dar sa vii cu presedintele organizatiei de Bucuresti, al patrulea candidat, deja mai sacrifici un om politic. Oricine vine din partea PNL se duce la sacrificiu”, a mai declarat analistul Bogdan Chirieac.loading...

Adauga un comentariu