Actualitate

Chirila, in pericol sa-si piarda vocea!

Publicat: 16 iul. 2012

Tudor Chirila (38 de ani) nu a fost capabil sa mai sustina, sambata seara, concertul pe care-l avea alaturi de trupa sa, Vama, la Mioveni, el suferind de traheolaringinta acuta. Medicii i-au intersizs sa mai cante o perioada, pentru a nu-si pierde vocea definitiv.

Agenda plina de concerte a trupei Vama din ultima vreme l-a dus la epuizare pe solistul Tudor Chirila.

Acesta este in pericol sa isi piarda vocea, drept pentru care si-a sistat toate cantarile din urmatoarea perioada.

Excentric si rebel, Chirila a facut excese toata cariera sa. El a aparut deseori pana si in concerte cu tigara lipita de buze! Acest fapt i-a afectat serios vocea

 

Sambata seara, cu cateva ore inainte de concertul pe care trebuiau sa-l sustina la Mioveni, membrii trupei Vama si-au anuntat cu regret fanii ca anuleaza show-ul.

„Tudor Chirila a fost diag­nosticat cu traheolaringita acuta, pe fond de oboseala si suprasolicitare vocala.

Medicii si terapeutul de voce i-au interzis categoric lui Tudor sa urce pe scena in aceasta seara (sambata, n.r.), spunand ca, daca ar canta fie si macar o piesa, ar putea transforma diagnosticul in noduli pe corzile vocale.

Momentan Tudor se afla in repaos vocal complet", au scris acestia, pe pagina lor de Facebook.

La randul lui, Chirila si-a cerut si el scuze fata de fani, fiind foarte afectat de problemele pe care le are.

„Nu sunt in cea mai buna forma si este un moment greu pentru mine. Ma simt neputincios si sunt neputincios in fata pierderii momentane de voce.

Inca un moment de reflectie la faptul ca toata averea noastra e in sanatatea noastra psihica si fizica. Aveti grija de voi!", a scris Chirila pe facebook.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit