Eveniment-Social

Chirurgul Glod a asteptat opt ani sa ajunga manager

Publicat: 26 iun. 2012
1

@ Managerul Spitalului Cai Ferate a spus ca a asteptat un moment favorabil pentru a accepta aceasta functie si a considerat ca acum a sosit timpul

Noul manager de la Spitalul Cai Ferate (CFR) Iasi a asteptat opt ani ca sa ocupe din nou aceasta functie, dupa mandatul pe care l-a avut in perioada 2000 – 2004. Chirurgul Mihai Glod a spus ca a asteptat un moment favorabil pentru a prelua functia, deoarece are de gand sa realizeze multe lucruri in unitatea medicala. Chiar daca sustine ca nu este membru al vreunui partid politic, acesta a fost numit in functie imediat dupa schimbarea Guvernului. „Sunt atat de multe probleme in clinicile de chirurgie, ORL si balneofizioterapie. Am asteptat momentul favorabil pentru a prelua functia de manager, ca sa realizez ceva in spital. Este vorba de lucrari de anvergura. Bani exista, dar sunt blocati la un anumit nivel. Criza este o problema de sistem”, a declarat dr. Mihai Glod, manager la Spitalul Cai Ferate.

Acesta este aproape convins ca va obtine un milion de euro de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru renovarea si modernizarea clinicilor ORL si de chirurgie. Deocamdata, managerul Glod a primit doar promisiuni de la ministerul de resort si crede ca undeva in luna noiembrie va putea demara procedurile de licitatie pentru inceperea lucrarilor de reparatie si modernizare in cele doua clinici. „Clinicile ORL si de chirurgie nu au mai fost renovate din anul 1996. Este absolut obligatoriu sa refacem si sa modernizam aceste clinici. Fondurile le vom obtine de la Ministerul Transporturilor. Am facut o estimare a lucrarilor de reparatii si modernizare si costurile ajung la un milion de euro. Am avut discutii la nivel de minister si am promisiuni ca vom obtine aceasta suma de bani. Cred ca prin luna noiembrie vom putea demara licitatia. Se vor reface circuitele, se modernizeaza saloanele, vom inlocui tamplaria cu termopan, se vor reface toate holurile. Dorim ca fiecare salon sa aiba maximum patru paturi”, a declarat chirurgul Mihai Glod. Unitatea medicala mai are de achitat timp de 4 ani si jumatate o datorie de 1,62 milioane lei catre Fisc. „Spitalul are de achitat o datorie la Fisc, datorie care a fost acceptata sa fie platita esalonat pe o perioada de 60 de luni, pana acum fiind platite sase luni. Lunar platim catre fisc 30.000 de lei. Aceasta datorie reprezinta contributia catre Casa de Sanatate si Casa de pensii. A fost vina unui director financiar contabil care a fost la noi la spital. Probabil, din cate stiu, s-a intocmit eronat bugetul spitalului in acea perioada. Datoriile catre sanatate si pensii ale salariatilor au fost retinute la salariul net. Nu stiu daca directorul financiar contabil din acea perioada a fost sanctionat”, a spus managerul Mihai Glod.

Deocamdata, noul manager nu l-a schimbat din functie pe directorul medical. „Mandatul de director interimar a dr. Isabela Frunza expira la 15 iulie. Voi vedea atunci daca numesc un alt director medical”, a spus dr. Mihai Glod.

Comentarii
  • Dr Glod e cel care a pus piciorul unei paciente in ghips si dupa ce a acuzat dureri s-a trezit ca trebuie sa ii fie amputat pentru ca se infectase? Facuse o rana de la tocul ghipsului de mers. Pai atunci sa greseasca cat mai multi medici poate ajung toti directori, ministri etc.

  • In sfarsit ne-a dat Dumnezeu un manager care sa ne reprezinte interesele …ca de distrus s-au ocupat altii…
    Carlos sa nu mai pape rahatel fara sa fie in cunostinta de cauza,stie el de ce.

  • Doctorul asta Glod este o prezenta foarte placuta ,este foarte agreat de femei de toate varstele,chiar si de bunicute,dar asa se zvoneste in general de doctori,actori,profesori…nu mai fi asa de sigura ,eu am auzit de alt doctor,tot chirurg,dar cine stie…

  • Vai Angelik nu cumva tu esti asistenta aia din sectie? Despre care scrie Madalina? Ia niste tabletutze daca esti in calduri. Si in general bine ca va apara voua interesele ce mai conteaza pacientii ca ies mutilati?

  • Daca auzeam ca un doctor nu se culca cu vreo asistenta…asta da noutate. In rest, felicitari sotiei! Inseamna ca nu o face de rusine, are ce pastra acasa.

  • Este iubaret… lacine prinde!!!!!!!!!!!!!!Iar din punct de vedere profesional, sa fim seriosi, de acum isi mai spune cuvantul experenta!!! sunt atatia ani!!! Si apoi cred ca toti medicii au si esecuri pana invata. Dumnealui a dat dovada de receptivitate si istetie. eu cre d ca trebuie sa multumeasca d-lui prof. Costea ioan!

    • Dr. Mihai Glod a fost si este un mare curvar..un parvenit la conducerea Spitalului CF. A umblat in limba dupa sefia CF si a lins in cur pe toti profesorii ..numai ca sa fie sef la spital. Cine la cunoscut mai demult ii cunoaste adevarata fata a acestui macelar…spagar ordinar fara scrupule..un taranoi parvenit ajuns director intr o institutie respectabila din Iasi cu ajutorul si sprijinul politic al PSD Iasi si fara de care sprijin nu ar fi reusit niciodata…ar fi ramas un spagar notoriu care se bucura la 2 litri de vin si 50 de lei pentru asi face de fapt datoria de slujbas la stat…de bugetar obisnuit . Mi e greata de acest individ odios..parvenit…ajuns din neica nimeni …Menagerul Spitalului CF Iasi. Sper ca si DNA sa se sesizeze in legatura cu acest delicvent de drep comun.. Va multumesc pt. acest mic drept la replica.!!

Adauga un comentariu