Fotbal extern

Chivu ramane la Inter pana in vara

Publicat: 09 ian. 2012

Procuratorul Victor Becali a declarat, duminică, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că fundaşul Cristian Chivu va rămane la echipa Internazionale Milano pană la sfarşitul sezonului, atunci cand îi expiră contractul.
„Chivu mai are şase luni de contract şi va rămane la Inter Milano pană la finalul sezonului. In vară vom vedea ce va fi. Nu am primit nicio ofertă de prelungire a înţelegerii pană acum. O echipă care doreşte să prelungească un contract vine cu o ofertă cu un an înainte de expirarea înţelegerii. Inter nu a făcut-o. Nu pot să spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo”, a spus Becali.
Victor Becali a vorbit despre atacantul Adrian Mutu şi despre relaţiile încordate pe care le are cu oficialii clubului AC Fiorentina: „Mutu este un jucător important pentru Cesena. Va marca multe goluri şi îşi va ajuta echipa să se salveze de la retrogradare. Relaţiile cu Fiorentina nu sunt cele mai bune, dar în fotbal niciodată să nu spui niciodată. Dacă un jucător este interesant pentru Fiorentina, Pantaleo Corvino ce va face? Nu mă va suna? In fotbal totul se poate schimba repede”.loading...

Adauga un comentariu