Fotbal intern

Chivu si Dorinel Munteanu, la DNA!

Publicat: 16 mart. 2011
8
Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, va fi citat ca martor la termenul din 13 aprilie in dosarul transferurilor, in care sunt cercetate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani, informeaza Mediafax. Alaturi de internationalul roman vor mai fi citati antrenorul formatiei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, si fostii fotbalisti Ion Sburlea si Denis Serban.
In schimb, managerul sportiv al clubului Astra Ploiesti, Florin Prunea, si fostul trezorier al Federatiei Romane de Fotbal, Marian Albu, vor fi adusi cu mandat, deoarece au absentat la sedinta de astazi. Capitanul echipei nationale a Romaniei are programat la 12 sau 13 aprilie meciul retur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.
 
In rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999 – 2005.
Adauga un comentariu