Funny

 Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpanasu: Mincinosule, Pinocchio, uiti ca suntem vecini?

Publicat: 20 sept. 2019

Jurnalistul Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpanasu, facandu-l mincinos, dupa ce unchiul Alexandrei a afirmat marti seara ca a cerut sa-i inceteze protectia MAI.

Cei doi sunt vecini, iar ca urmare a celor spuse de Alexandru Cumpanasu, Christian Sabbagh a scris, pe pagina sa de Facebook: ”MAI mincinosule, MAI Pinocchio, dar masinile alea, din fata casei, care te pazesc, ale MAI cui sunt? Uiti ca suntem vecini? Sper ca nu te dai singur cu capul de pereti, sa-i acuzi si pe bietii oameni care iti ofera protectie!”.

Cumpanasu a cerut incetarea protectiei MAI

Alexandru Cumpanasu le-a transmis celor care au criticat faptul ca este pazit de jandarmi, faptul ca, daca i se va intampla ceva, ei sunt autorii morali ai faptei.

“Pentru toti cei ingrijorati ca MAI imi asigura protectia in batalia cu clanurile mafiote ii anunt si acum desi am facut-o de vineri ca am CERUT EU INCETAREA acesteia de Duminica seara. M-am saturat de criticile voastre si daca mi se va intampla ceva VOI veti fi autorii morali. MAI nu a dorit sa retraga protectia pt mine si le multumesc jandarmilor pt tot ce au facut in aceasta perioada.

Si pt toti nedezvoltatii neuronal: plangerea penala exista si a fost inaintata Procurorului General. Cui a repartizat-o nu stiu dar acum puteti dormi linistiti: nu mai am protectia statului pt mine!!Sper ca dormiti mai linistiti acum!“, a transmis Alexandru Cumpanasu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit