Actualitate

Christina Aguilera, goala pe coperta Lotus

Publicat: 11 oct. 2012
Christina Aguilera a renuntat la haine, si-a desfacut mainile si impreunat picioarele pentru coperta noului album, starnind o multime de controverse. Nuditatea atrage succesul?
Cand un artist de talia Christinei Aguilera se dezbraca pe coperta albumului care marcheaza revenirea ei dupa un material esuat, ne dam seama ca asta e singurul mod de a avea succes foarte mare si de a atrage atentia tuturor.
Xtina renaste pe coperta Lotus dintr-o floare de lotus. O noua era, un corp nou cu forme pronuntate, o pozitie inspirata din icoane insa puternic sexualizata, un chip dumnezeiesc si o privire puternica, toate invaluite in aura unui inger – cam asa apare fotografia promotionala.
Pana acum, strategia de promovare nu a functionat: desi are parte de expunere mare cu emisiunea The Voice, Christina Aguilera a lansat single-ul si videoclipul "Your Body" cu versiunile alternative "F^&k your body" si "Love your body" care a debutat pe locul 34 in Billboard Hot 100 coborand pe 64 in a doua saptamana, un lucru ingrijorator.
Intre timp, Aguilera isi flutura noile forme gratios pe coperta revistei Billboard unde vorbeste despre cat de bine se simte in pielea ei, cum ea este foarte talentata, cum albumul Bionic a fost apreciat numai de cunoscatori si cum noul material e o intoarcere la un sound mai vechi cu mai multa atitudine.
Noi zicem ca Xtina se indreapta spre un drum periculos, riscand sa-si piarda fanii ramasi. Voi ce ziceti de coperta Lotus, merita un LIKE? 
 


loading...

Adauga un comentariu