International

CIA a postat online fotografii si documente desecretizate, care ar infatisa OZN-uri sau „farfurii zburatoare”

Publicat: 28 ian. 2016

Agentia americana CIA a postat online fotografii si documente desecretizate, care ar infatisa OZN-uri sau „farfurii zburatoare” care planeaza deasupra unor tari precum Marea Britanie.

Imaginile dateaza din anii ’50 si au fost documente clasifiate si ascunse de catre agentia americana de spionaj, scrie The Independent.

Dezvaluite prima oara in 1978, imaginile arata cum CIA a intreprins investigatii elaborate si secrete privind existenta vietii extraterestre.

Citeset si Fotografii ULUITOARE, desecretizate de SUA – FOTO

Potrivit documentelor, un raport din 1952 numit „farfurii zburatoare” mentioneaza ca aproape 100 de semnalari ale OZN-urilor au o explicatie rezonabila.

„Mai putin de 100 de rapoarte rezonabil credibile raman ‘inexplicabile’ in acest moment. Este recomandabil ca supravegherea CIA sa continue. Este imperios obligatoriu, insa, ca niciun raport de interesul sau preocuparea CIA sa nu ajunga la presa sau la public”, se precizeaza in documente.

Cele 10 documente date publicitatii nu contin indicii privind vreo „rapire extraterestra” sau „nave prabusite”.

„Am decis sa scoatem la lumina cateva documente pe care atat scepticii cat si cei care cred in OZN-uri le vor gasi interesante. Mai jos veti gasi cinci documente pe care credem ca personajul Fox Mulder din Dosarele X ar vrea sa le foloseasca pentru a incerca sa-i covinga pe altii de existenta activitatii extraterestre.

Citeset si 9 teorii ale conspiratiei care s-au dovedit ADEVARATE

De asemenea am scos cinci documente despre care credem ca partenerul sau sceptic, agentul Dana Scully, le-ar putea folosi pentru a dovedi ca este o explicatie stiintifica pentru semnalarile OZN-urilor”, noteaza CIA pe site-ul sau.

Unii dintre adeptii teoriilor conspirationiste privind OZN-urile nu cred ca decizia CIA este intr-atat de inocenta.

Stephen Bassett, directorul executiv al Paradigm Research Group, care militeaza pentru a convinge guvernul american sa „recunoasca” faptul ca extraterestrii sunt adevarati, crede ca dezvaluirea documentelor este un exercitiu de spalare a imaginii realizat de CIA pentru a pregati publicul pentru anuntul existentei extraterestrilor.loading...

Adauga un comentariu