Eveniment-Social

Cimitirele, pregatite de sarbatorile pascale

Publicat: 11 apr. 2012
1

Obisnuinta crestinilor de a vizita locurile de veci ale celor dragi in preajma sarbatorilor pascale i-a pus pe muncitorii de la Servicii Publice pe treaba. Acestia sunt in plina campanie de curatare si reamenajare a cimitirelor, care vor avea o alta infatisare pana la sfarsitul saptamanii. „Echipele noastre lucreaza in toate cimitirele din municipiu, facem curatenie peste tot, deratizam, reparam si revizuim mobilierul urban. In acest sens s-a intervenit in toate cimitirele pentru curatenia de primavara si se lucreaza in locurile in care nu erau terminate plantarile pe aliniamentele aleilor”, spune seful Directiei de Servicii Publice Municipale Iasi, Luminita Salceanu.
Lucratorii DSPM se ocupa de greblarea parcelelor, cositul ierbii, amenajarea aleilor si plantarea florilor in toate cele cinci cimitire din oras: Eternitatea, Buna Vestire, Sfanta Treime, Sfintii Petru si Pavel si Sfantul Vasile. De asemenea, acestia vor instala temporar mai multe banci, cosuri de gunoi si toalete publice.

Comentarii
  • o bandita de a lui nichita care isi shimba masinile ca pe sosete fura si de la vii si de la morti cimitiru buna vestire arata ca unu de la tarao sa puna 3 banci si un wc si gata modernizarea anu asta in timp ce noi inotam prin noroi sa iti fie rusine mai ales ca taxa sa facut *5 de ron pe un loc de veci

  • bine ar fi ca in Cimitirul Buna-Vestire sa se faca ceva si pe aleele exterioare exp.pe Aleea 29 este un calvar cand ploua se rupe masina in doua macar piatra sa puneti Va multumesc!

Adauga un comentariu