Bizar

Cimitirul mafiotilor – Locul unde bogatii sunt ingropati langa masinile preferate

Publicat: 17 feb. 2017

Opulenta, opulenta si iar opulenta. Asa poate fi descris in cuvinte cimitirul mafiotilor rusi din orasul Ekaterinburg; Locul unde gangsterii locali sunt ingropati langa masinile de lux pe care le-au condus in timpul vietii, iar pietrele funerare sunt gravate cu portretele acestora in marime naturala.

Acesta este modul in care mafiotii isi arata puterea si bogatia si dupa moarte. Insa, cimitirul Shirokorechenskoe seamana mai mult cu un muzeu al kitsch-ului, unde fiecare mormant spune cat mai inflorat povestea celui care isi doarme somnul de veci.
Pietrele funerare ii infatiseaza pe capii mafiei ruse si familiile lor intr-un mod cat mai realist, iar gravurilor care redau scene din viata lor. De exemplu, unii dintre cei care au murit in anii ’90 sunt infatisati purtand geaca de piele, blugi si tricouri imprimate cu numele unor branduri cunoscute, cu lanturi groase de aur la gat, altii fiind imortalizati cu cheile de la Mercedes in mana.
Pe unele dintre pietrele funerare nu este gravat doar numele decedatului, ci si porecla sa, ori o abilitate de-a lui care l-a facut cunoscut: un expert in a manui bine cutitul.

O poveste aparte spune mormantul lui Nikolai si Andrei Kravtov, tata si fiu, impuscati in 1996, in timp ce se aflau intr-un Volvo. Acestia sunt infatisati pe pietrele de mormant, iar o a treia comemoreaza chiar masina in care si-au gasit sfarsitul. Cert este ca, cimitirul mafiotilor rusi a devenit, in timp, o atractie turistica importanta a orasului.

sursa: omofonloading...

Adauga un comentariu