Magazin

Cinci lucruri pe care le faci zilnic si care iti agraveaza CELULITA!

Publicat: 10 iun. 2014
1

1. Statul pe scaun picior peste picior
Statul prelungit pe scaun, dar mai ales pozitia picior peste picior, poate duce la probleme circulatorii si la accentuarea celulitei, mai ales daca esti o persoana sedentara. Daca vrei sa reduci riscul aparitiei celulitei, indicat ar fi ca la fiecare ora sa te ridici de pe scaun si sa faci o mica plimbare de 10 minute. Incearca, de asemenea, sa renunti la lift si sa urci scarile. Chiar si aceste mici eforturi te vor ajuta sa elimini celulita mult mai rapid.

Citeste si: Ce afectiune mentala grava ii pandeste pe oamenii cinici

2. Cafeaua
Cafeaua este foarte benefica pentru sanatate, insa in cantitati moderate. Aceasta poate agrava aparitia celulitei daca este consumata in exces, deoarece duce la cresterea nivelului cortizolului, hormonului de stres, dar impiedica si circulatia sangelui. Indicat ar fi asadar sa nu depasesti doua-trei cesti de cafea pe zi.

3. Sarea
Sarea este unul dintre cei mai mari inamici ai sanatatii. Aceasta duce la deshidratare si la retentia de apa. Astfel, sodiul este retinut in corp si blocheaza tesuturile, acest proces avand ca efect accentuarea aspectului de coaja de portocala.

Citeste si: Ce este in realitate celulita: 5 trucuri care te scapa pentru totdeauna de aspectul de portocala

4. Hainele stramte
Chiar daca sunt sexy, pantalonii stramti duc la agravarea celulitei, deoarece afecteaza grav circulatia sangvina si limfatica, chiar in zonele cele mai predispuse celulitei: fesele, coapsele si pulpele.

Citeste si: VIDEOCLIPUL care aduna mii de vizualizari pe ora: „Cine e GRASUTA??!” – VIDEO

5. Fumatul
Daca esti fumatoare, una dintre marile probleme cu care te-ai putea confrunta este celulita. Fumatul reduce drastic oxigenarea organismului. Astfel, tesuturile sunt pline de toxine, care duc la agravarea celulitei.
Sursa: ele.ro

Adauga un comentariu