Magazin

Cinci vise pe care nu trebuie sa le ignori

Publicat: 13 iun. 2012
1
Cu siguranta ai unul sau mai multe vise care ti-au ramas intiparite in minte dupa multi ani. Indiferent daca a fost un cosmar sau un vis foarte frumos, daca te-au impresionat lucrurile ciudate si aparent fara explicatie sau socante, astfel de vise nu trebuie ignorate niciodata. Semnificatia lor este profunda si te ajuta sa te intelegi mai bine pe tine sau lumea din jurul tau, fie ca este vazuta sau chiar nevazuta…
Iata cateva vise pe care sa nu le ignori niciodata si pe care sa incerci sa le intelegi.
Visele cu animale
Preotii antici considerau animalele drept mesageri spirituali, iar aparitia lor in vise avea o semnificatie speciala. In functie de animalul visat si de ipostaza in care te aflai, trebuie sa intelegi un astfel de vis ca pe un mesaj. Visele in care esti urmarita sau atacata de un animal reprezinta propriile tale temeri, care te tin in loc si care iti opresc evolutia.
Visele cu cifre si simboluri
Cele mai neobisnuite vise sunt cele in care „vezi” simboluri sau cifre. Incearca sa le retii, sa le desenezi sau sa le notezi pe un carnetel. Chiar daca acum nu iti spun nimic, poate ca in viitor semnificatia lor va fi ca o adevarata revelatie pentru tine!
Visele cu sentimente puternice
Unele vise par atat de reale, iar emotiile traite in timpul lor sunt atat de intense incat pot lasa o impresie foarte puternica chiar si la multe ore dupa ce te-ai trezit. Astfel de emotii nu trebuie ignorate, indiferent daca sunt pozitive sau negative. Ele sunt menite sa iti arate un drum, o cale sau sa iti ofere indicii extrem de importante. Un exemplu deja celebru este cel al scriitoarei Stephenie Meyer, care sustine ca a avut un vis neobisnuit despre un vampir indragostit de o tanara. Rezultatul este seria Twilight, un succes la nivel mondial.
Visele care se repeta
Visele care se repeta sau cele in care un obiect, animal, personaj sau loc apar frecvent pot avea o semnificatie importanta pentru tine. Noteaza-ti intr-un carnetel care sunt elementele care iti apar des in vise. Mediteaza apoi, cand esti perfect relaxata, la ceea ce inseamna pentru tine. Vei putea avea o adevarata revelatie!
Calatoriile din vise
Un vis in care faci o calatorie, un drum special, care are o importanta majora pentru tine, poate ascunde mesaje care iti vor fi de un real ajutor in viata reala. Astfel de vise reprezinta drumul tau in viata, etapele prin care trebuie sa treci si evolutia ta. Aminteste-ti personajele intalnite pe drum, locurile pe care le-ai vazut sau ceea ce ti-a stat in cale. Incearca apoi sa asociezi elementele din vis cu cele din viata reala, ca sa-i patrunzi semnificatia.
Adauga un comentariu