Cancan ultimă oră

Cine a fost primul soț al Andreei Marin? Vedeta s-a căsătorit la 21 de ani

Publicat: 07 iun. 2020

Despre Andreea Marin știe toată lumea că este una dintre femeile de succes din showbizul nostru și, mai mult de atât, că se implică în numeroase proiecte legate de copii și femei. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că la vârsta de numai 21 de ani, vedeta a ajuns pentru prima dată la altar, iar după 5 ani de mariaj, a divorțat. Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, actualul director de marketing de la postul de televiziune Prima TV. Cei doi au avut un mariaj fericit, însă care a durat numai 5 ani. La vremea respectivă, Andreea Marin mărturisea că motivul divorțului ar fi fost faptul că nu se potriveau, iar din această cauză, au decis să meargă pe drumuri separate.

„Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a spus Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin și primul soț au rămas în relații bune, chiar și după divorț

Pentru că este o femeie extrem de diplomată, Andreea Marin a rămas în relații bune cu fostul soț, Cristian Gheorghiță, chiar și după separarea de acesta. Deși nu au mai păstrat legătura, cei doi nu s-au evitat în locurile în care s-au intersectat, de-a lungul timpului.

„Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au ramas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a declarat Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

Adauga un comentariu