Cancan ultimă oră

Cine a lipsit de la cununia Simonei Halep? Nu i-a invitat sau nu au vrut să vină?

Publicat: 24 iul. 2021
Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc mâine, 15 septembrie 2021

Pe nepregătite a luat Simona Halep toată suflarea sportului românesc, dar și a showbiz-ului: s-a căsătorit! De fapt, așa cum lovește mingea de tenis, așa a lovit și în viața particulară, ”fulger”, într-o zi toridă de final de iulie. Fosta ocupantă a locului 1 WTA și iubitul ei, Toni Iuruc, s-au cununat, iar petrecerea avea să aibă loc, vineri seara, la vila celor doi din Izvorani. Lume selectă, din toate domeniile, doar că… Marii absenți ai evenimentului? Ion Țiriac și Gică Hagi! Nu au fost invitați sau nu au vrut ei să participe?

Simona Halep și Toni Iuruc nu mai sunt doar iubiți, ci și soți. S-a întâmplat vineri, 23 iulie, când cei doi și-au unit destinele, în secret, iar petrecerea avea să aibă loc, seara, la vila lor de la Izvorani. Nici nu era greu de sesizat: Ion Țiriac, nimeni altul decât omul care a stat și el în spatele uriașelor performanțe obținute de Simona, și Gică Hagi, idolul copilăriei sportivei noastre, nu s-au aflat printre invitați!

Gică Hagi, idolul copilăriei Simonei Halep, a lipsit de la nuntă

Gică Hagi și Ion Țiriac, marii absenți de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Motivele absenței celor doi foști mari sportivi sunt necunoscute. Greu de crezut că Simona Halep nu i-a invitat, așa că, mai curând, Țiriac și Hagi nu au putut participa la evenimentul de vineri din cauza unor probleme personale.

Ce spunea Simona despre Gică Hagi, în urmă cu șase ani, când fusese premiată chiar de ”Rege” pentru performanțele din tenis?

„Înseamnă foarte mult, pentru că a fost şi este idolul meu. A fost un sportiv deosebit şi este un om deosebit”, erau cuvintele simple, dar cu o mare încărcătură emoțională.

În privința lui Ion Țiriac, miliardarul este mentorul jucătoarei de tenis, pe care a încurajat-o atunci când jocul nu-i mergea. I-a dat și prețioase sfaturi, ajutând-o să atingă performanța la care puțini se așteptau.

 

Adauga un comentariu