Actualitate

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Balan. Urmeaza inca o nunta in showbiz

Publicat: 16 sept. 2019

Da, da, e adevarat! Urmeaza inca o nunta in showbiz, pentru ca buchetul aruncat de mireasa Andreea Balan azi-noapte a fost prins de o cantareata de la noi. Artista se numara printre cele mai apreciate vedete de la noi, iar melodiile sale ajung repede in topurile muzicale romanesti.

Dupa dansul mirilor Andreea Balan si George Burcea, momentul tortului si nu numai a avut loc o alta scena incarcata din punct de vedere emotional: cel in care mireasa si-a aruncat buchetul. Dupa ce le-a pacalit pe domnisoarele care viseaza la o nunta de poveste, artista a aruncat buchetul de mireasa direct in mainile fetitei nasilor ei. Monica Davidescu si sotul ei, Aurelian Temisan, au fost uimiti si s-au amuzat alaturi de invitati. Cum micuta Dora Maria Davidescu Temisan mai are ceva timp pana isi va intalni alesul si va face pasul cel mare, Andreea Balan a fost nevoita sa repete miscarea. De data aceasta, buchetul de mireasa a ajuns la Lora. Frumoasa cantareata a fost socata si, dupa cateva clipe de uimire, ea a marturisit doar: "A venit la mine".

Cu buchetul de mireasa in mana, artista Lora a fost imbratisata de Andreea Balan, care a luat-o de mana si au mers impreuna spre scena, unde s-au asezat pentru traditionalul moment in care voalul ii este prins in parul celei care a prins buchetul. Pe contul ei de Instagram Stories, fosta prezentatoare TV a urcat mai multe filmari de azi-noapte, insa nu a scris nimic despre nunta sa cu logodnicul Ionut Ghenu.

"Venim la nunta ta!", a spus Andreea Balan cu multa bucurie in glas.

"Bine", a reactionat Lora, care era inca foarte emotionata.

"Lora, urmezi", i-a soptit la Monica Davidescu.

"Stiu", a zis fosta prezentatoare de la Pro TV.loading...

Adauga un comentariu