Celebritati

Cine a scos-o din saracie pe Valentina Pelinel? Vedeta a spus adevarul. „M-a ajutat cand nu aveam bani nici sa-mi cumpar farduri”

Publicat: 20 iul. 2018

Valentina Pelinel, ajutata enorm de o femeie celebra. Vezi ce a facut pentru ea.

Valentina Pelinel este una dintre putinele romance care au cunoscut succesul peste hotare. Frumoasa blonda a avut contracte importante de imagine, prezentari de moda si sedinte foto incendiare in SUA unde de altfel detine si un apartament.

A castigat sute de mii de dolari prin forte proprii si le-a deschis calea unor tinere care se sfiau sa plece din Romania si sa-si incerce norocul pe un taram necunoscut.

Se poate spune ca iubita lui Cristi Borcea a facut o avere din modeling si continua sa castige foarte bine si astazi.

In ciuda statutului de care se bucura in prezent, protagonista noastra nu uita de unde a plecat si cu ce lipsuri financiare s-a confruntat.

Cea care a ajutat-o la inceput de cariera este nimeni alta decat "Mama Zina" pe care Valentina o viziteaza la azil cat de des poate.

"Eu merg mereu la Zina Dumitrescu. La mine e o chestiune normala, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la inceput, cand nu aveam bani nici sa-mi cumpar farduri, iar ea imi dadea cosmetice si pantofi. La ora aceea erau asa-numitele contractari, prezentari unde trebuia sa te machiezi si sa te coafezi singura si sa vii de acasa cu pantofi de toate culorile. De unde sa am eu asa ceva?! Si ea tot timpul m-a ajutat… Cand ieseam la masa, fiecare isi platea consumatia, iar mie, pentru ca stia ca n-am bani, imi zicea: «Stai linistita, stiu ca n-ai bani, dar, intr-o zi, vei ajunge sa-mi platesti tu mie consumatia". Ma uitam la ea mirata… Dar a stiut ea ceva", a povestit Valentina acum ceva timp pentru ziarulring.roloading...

Adauga un comentariu