Sanatate

Cine a slăbit cu hrișcă forum: Cât timp este recomandat să urmezi o astfel de dietă

Publicat: 11 apr. 2022
Cine a slăbit cu hrișcă forum Cât timp este recomandat să urmezi o astfel de dietă
În ciuda beneficiilor hrișcii, consumul doar acestui produs este destul de dificil pentru intestine

Tot mai multe persoane caută cine a slăbit cu hrișcă pe forum. Potrivit nutriționiștilor, această dietă dă un rezultat destul de rapid. Recomandările acestora te vor ajuta să ieși din dietă suficient de lin, astfel încât kilogramele pierdute să nu se întoarcă imediat înapoi.

Principiul dietei cu hrișcă este să mănânci doar hrișcă timp de o săptămână sau două. Există tipuri de diete mai blânde în care este permis să adăugi în dietă fructe uscate, miere, sucuri naturale, chefir și iaurt. O astfel de dietă este mai ușor de tolerat, cu toate acestea, efectul ei este mai mic. Această dietă este la fel de eficientă precum dieta bazată pe semințe de in. Dieta cu hrișcă este scurtă și, în același timp, are un efect tangibil. În comparație cu alte mono-diete, hrișca nu epuizează atât de mult organismul, deoarece această cereală conține vitamina D și B12 , dar și alte minerale.

o lingura de lemn din care cade hrisca
Cu o dietă prelungită, hemoglobina scade, apare letargia, este posibil leșinul

Cine a slăbit cu hrișcă forum: Dezavantajele acestui regim

Cu orice mono-dietă, este posibilă epuizarea corpului. Îi lipsesc multe substanțe importante și nici măcar aportul obligatoriu de multivitamine în paralel cu dieta nu va compensa deficiența. Din acest motiv, dieta este contraindicată femeilor însărcinate, care alăptează, persoanelor cu boli cronice sau cu muncă activă, pentru a nu provoca îmbolnăviri.

Cu o dietă prelungită, hemoglobina scade, apare letargia, este posibil leșinul. De asemenea, atenția este redusă. Orice mono-dietă poate provoca depresie. Stresul fizic afectează și starea psihologică, mai mult, în timpul unei astfel de dietă. Astfel, vei fi lipsită de toate plăcerile alimentare obișnuite, iar în fiecare zi vei fi nevoită să mănânci același lucru.

mai multa hrisca pe o masa si o lingura de lemn
Cu orice mono-dietă, este posibilă epuizarea corpului

În ciuda beneficiilor acestui produs, consumul doar acestui produs este destul de dificil pentru intestine. Iar balonarea, durerea și problemele digestive sunt foarte posibile. Când apar aceste semne, dieta trebuie pusă pe pauză. Cu o ieșire bruscă din dietă, este posibilă creșterea rapidă în greutate. Un organism epuizat consumă intens alimentele care îi sunt în cele din urmă permise și le pune deoparte „în rezervă” pentru a supraviețui următoarei posibile perioade stresante de greva foamei.

Rezultatele obținute datorită acestei diete

Datorită faptului că carbohidrații din cereale sunt complecși, împărțirea lor durează mult timp, astfel încât senzația de sațietate vine rapid și durează mult timp.

Cu o lipsă de nutrienți, organismul începe să atragă energie din rezervele de grăsime, pierzând astfel kilogramele în plus. Într-o săptămână, poți slăbi până la 10 kg, dar în primele zile acestea pot să nu dispară din cauza cantității suficiente de carbohidrați. Cu cât greutatea inițială este mai mare, cu atât va fi mai mare pierderea ca urmare a dietei.

un bol cu multa hrisca
O astfel de dietă este mai ușor de tolerat, cu toate acestea, efectul ei este mai mic

Este important să știi că nu te poți lăsa purtat de astfel de diete. Între cursuri ar trebui să existe o pauză de câteva luni, astfel încât organismul să aibă timp să restabilească aportul de substanțe pierdute într-o mono-dietă. Pentru ca kilogramele să nu revină imediat, trebuie să părăsești dieta fără probleme. Pe parcursul mai multor zile, adăugă treptat câteva legume, carne dietetică, produse lactate și ouă la dieta cu hrișcă, lăsând o masă pe zi pur hrișcă.

Atunci când ești curios cine a slăbit cu hrișcă și cauți pe forum trebuie să știi că de obicei gimnastele pierd în greutate cu o dietă pe bază de hrișcă. Sportivele apelează la acest regim atunci când au nevoie urgentă să slăbească. Această opțiune poate fi foarte dură. De exemplu, pentru micul dejun  vei consuma hrișcă, turnată în prealabil cu apă clocotită și infuzată timp de două ore, în timpul zilei, până la 18 ore, va trebui să consumi doar 2-3 litri de ceai verde. Cu o astfel de dietă, poți slăbi până la 5 kilograme în trei zile.

un bol cu hrisca langa doi covrigi si o lingura
Principiul dietei cu hrișcă este să mănânci doar hrișcă timp de o săptămână sau două


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 
Adauga un comentariu