Magazin

Cine ar fi crezut ca Andreea Raicu frecventeaza lacasurile sfinte? Vezi pentru ce se roaga

Publicat: 22 apr. 2014
1

Cine ar fi crezut ca Andreea Raicu frecventeaza lacasurile sfinte cu baticul pe cap si imbracata cu fuste pana-n pamant? Ei bine, vedeta TV renunta de cateva ori pe an la tinutele sexy si viziteaza Manastirea Sihastria, unde are un duhovnic.

Cand se simte pustiita sufleteste, Andreea Raicu renunta la rochiile mini si mulate pe trupul ei de sirena si se retrage la Manastirea Sihastria din Neamt unde se roaga sa-i mearga mai bine, inclusiv pe plan sentimental, pentru ca ultimii ei iubiti au cam dat cu fuga.

Citeste si Adevarata fata a Andreei Raicu! O sa ramai surprins cand o s-o vezi nemachiata!

Acest lacas de cult este unul dintre cele mai severe in respectarea canoanelor bisericesti, dar si a tinutei enoriasilor, asa ca femeile nu au voie sa intre cu capul descoperit sau imbracate in pantaloni si nici fardate, iar Andreea Raicu se supune acestor reguli.

Citeste si Andreea Raicu, asa cum rar ti-a fost dat sa o vezi! Cum arata inainte sa intre pe mana

Adesea, in astfel de straie simple, vedeta nu e recunoscuta de credinciosii care vin aici din toate colturile tarii. Andreea Raicu se roaga la mormantul parintelui Cleopa si lasa sume importante de bani pentru ajutorarea manastirii, scrie libertatea.ro

Citeste si Andreea Raicu, desfiintata inca o data de Iulia Albu!

Comentarii
Adauga un comentariu