Cancan ultimă oră

Cine e de fapt Siena Vușcan și de ce a pierdut marele premiu la Românii au Talent

Publicat: 30 mai 2020

Micuța Siena, în vârstă de doar 10 ani, concurenta care s-a clasat pe locul doi în finala sezonului 10 de la Românii au Talent, are în față un viitor artistic strălucitor, chiar dacă nu a reușit să se claseze pe cea mai înaltă poziție.

Fata locuiește alături de părinții săi în China, acolo unde Siena are deja o carieră muzicala de invidiat. Micuța vedetă interpretează pe scene mari operă în limba chineză. Atunci când avea doar cinci ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte împreună.

Apoi a fost invitată într-o altă emisiune, din Shanghai, pe o scenă mare, acolo a reușit să uimească pe toată lumea cu o melodie cântată… în limba chineză. Atunci a descoperit că iubește muzica, iar viața ei s-a schimbat. Siena cântă operă în limba chineză și, de un an de zile, ia lecții de canto de patru ori pe săptămână.

Muzica nu este singura ei pasiune

Pe lângă muzică și actorie, superba adolescentă mai are două pasiuni: pictura și scrisul! Mama sa o încurajează tot timpul, ele desenează împreună. Siena Vușcan pictează de când se știe. Mai mult, ea face expoziții la școală sau pentru prieteni. Uneori, realizează portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

Când va crește mare, Siena Vușcan își dorește să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

Comentarii
  • Sa Cânți in timpul pandemiei, despre o tara care a generat acest haos, sa propagi o alta limba decat a ta si sa mai participi si la un concurs cu asta, e culmea ironiei

  • Fetita este incredibil de talentata, inteligenta si spontana.Ce legatura are pandemia cu acest copil exceptional?Limbajul muzicii si emotiile transmise sunt universale.

  • Acest copil este excepțional la fel ca și Laura bretan ei simt adevărații ambasadori ai bunăvoinței și iubirii cu ei lumea e pe miimi bune

  • Talentele exceptionale sunt raritati . Merita locul 1 . Inculti si xenofobi ca tine, ba Vasile, ca ,, ba „, este apelativul corect , nu cred ca mai exista .

  • Ce sa spun lalaiturile ale si in limba chineza trebuia sa ne rascoleasca pana la lacrimi si sa o fi votat in unanimitate.Asa ar fi trebuit? Ca sa aratam ca suntem culti?Fiecare este liber sa asculte ce vrea si sa voteze ce-i place.Are talent sa fie sanatoasa si sa-si valorifice in continuare ,mai sunt concursuri ,ba chiar specialeptr.copii!

  • nici unul nu a fost cu adevarat bun pt premiul cel mare! iar fetisoara cu”lalaiturile”sale nici nu avea ce cauta in finala!cine oare a votat-o de a ajuns pe locul doi?,,,,o finala,,,de toata”finala”marca Romanii au talent!,,,,din punctul meu de vedere,pt mine a fost doar o pierdere de timp,,,,

Adauga un comentariu