Stiri si curiozitati

Cine e Ramona Olaru, cea care a inlocuit-o pe Flavia Mihasan la Neatza cu Razvan si Dani! Are un master in inginerie

Publicat: 04 mart. 2019
3

Ramona Olaru, cea care a inlocuit-o pe Flavia Mihasan la emisiunea „Neata cu Razvan si Dani”, aflata in concediu de maternitate”, face senzatie pe Instagram, dar putini stiu ce studii are si ce a facut inainte sa intre in televiziune.

Cine e Ramona Olaru, cea care a inlocuit-o pe Flavia Mihasan la Neatza cu Razvan si Dani!

Noua vecina de la „Neata cu Razvan si Dani” a povestit, intr-un interviu pentru Click, ce a studiat pana sa ajunga in fata camerelor de luat vederi. „Am fost studenta la doua facultati. Am terminat si un master si am tot muncit. Am terminat Facultatea de Agronomie si masteratul in inginerie”, a spus Ramona Olaru.

Inainte sa ajunga la „Neata cu Razvan si Dani”, ea fost asistenta la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentata de Diana Munteanu si Florin Ristei. Emisiunea celor doi a fost insa scoasa din grila incepand cu data de 1 matie. „A fost o experienta foarte misto, cu o echipa de productie profi, cu o Diana Munteanu asa cum nu o stiam si cu care, zic eu, ca am facut echipa foarte buna, si un context in care m-am simtit bine, am vorbit ce am vrut si de care sunt mandru. Pe Diana o puteti urmari, curand, in alte formate ale Antena1, eu, in schimb, iau o pauza de tv”, a scris pe Facebook Florin Ristei.

Ce spune despre parintii sai

Ramona Olaru a recunoscut ca nu a muncit nici macar o zi in domeniile care s-a pregatit: agronomie si inginerie. „Nu am muncit si nu cred ca voi munci. Dar mi-a placut si pot sa spun ca provin din acel mediu. Sunt din Calarasi si ai mei muncesc acolo. Nu au. Dar ei au muncit toata viata la tara”,a spus diva.

Noua vecina de la „Neata cu Razvan si Dani” marturisea ca nu face nimic special pentru a se mentine in forma, chiar daca lumea nu o crede. „Asa am fost de la mama natura si sper sa ma tina asa cat mai mult”, a declarat Ramona Olaru.

Adauga un comentariu