Magazin

Cine era tanarul de 25 de ani, mort sambata intr-un accident cumplit in Botosani

Publicat: 06 mai 2019
1

Dinu Damileanu este tanar de 25 de ani care a murit sambata dupa amiaza in comuna Avrameni, din Botosani. Doi copii au ramas fara tata. Dinu Damileanu conducea sambata o masina cu volan pe dreapta, decapotabila, iar la un moment dat a pierdut controlul, a iesit de pe carosabil, a lovit un stalp de lemn, apoi s-a rasturnat. Tanarul de 25 de ani a fost aruncat din masina prin plafon si a murit pe loc. Medicii sositi la fata locului nu l-au mai putut salva pe Dinu Damileanu. 

IPJ Iasi, dupa afirmatiile politistei ranite in accident. Autospeciala implicata în accident avea ITP- ul si RCA valabile

Tanarul in varsta de 25 de ani era casatorit de patru ani si avea doi copii alaturi de sotia lui, Andreea. Pe retelele de socializare curg mesaje dureroase. "Condoleante, Dumnezeu sa va ajute sa puteti merge mai departe Andreea pentru copii / Om bun cu suflet frumos, sa te odihnesti in pace! Vei ramane pentru totdeauna in inimile si in amintirile nostre!", sunt cateva dintre mesajele primite de Andreea. 

"Sunt lacrimi atat de grele si de fierbinti, incat ochii nu le pot plange. Ele zac in inima, arzand-o. NICOLAE IORGA", este mesajul transmis de Andreea, sotia lui Dinu Damileanu. 

Adauga un comentariu