Magazin

Cine este amanta lui Adrian Enache?

Publicat: 01 dec. 2011
1
Marul discordiei” dintre Iuliana Marciuc si Adrian Enache, in varsta de 45 de ani, se numeste Andra Ioana Putanu si are 23 de ani. Fiica lui Florin Putanu, fost locotenent comandor al Armatei Romane, cel care a condus celebra baza de la Kogalniceanu, a locuit in Constanta pana la varsta de 18 ani, timp in care apropiatii spun ca a fost un copil extrem de cuminte si un elev eminent. Se pare ca Andra a trait mereu dupa regulile „militaresti” ale tatalui, obisnuit cu armata, scrie Cancan. 
Odata ajunsa insa in Bucuresti, unde a urmat cursurile Academiei de Stiinte Economice, viata Andrei s-a schimbat radical. Dupa ce a si-a terminat studiile, tanara nu a dorit sa se reintoarca in orasul natal, ci a preferat sa-si caute un loc de munca in Bucuresti. Activitatea ei ca dansatoare in cadrul Teatrului „Tanase” a inceput inca din timpul studentiei, insa, in august 2010, Andra a luat o pauza.
Intre timp, insa, Andra apucase sa se angajeze la o banca, unde, potrivit apropiatilor ei, tot un barbat, iubitul ei de la acea vreme, a ajutat-o sa lucreze. Si astfel a ajuns sa jongleze intre doua joburi – ziua la banca, seara la teatru. 
Revenind la povestea ei cu Adrian Enache, se pare ca nu este doar o aventura, potrivit Cancan. Exista voci care sustin ca idila dateaza de mai bine de sase luni, cei doi fiind vazuti impreuna de mai multe ori in aceasta vara la terasele din parcul Herastrau. Nici faptul ca are o iubita stabila, ca are doi copii si mai ales ca are de doua ori varsta ei nu a impiedicat-o pe Andra sa se sarute cu cantaretul in plina strada. Adauga un comentariu